Vásárlási szabályok és feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

Üzemeltetői adatok: Cégnév: Szabó Zsolt EV

Székhely:  4150 Püspökladány Damjanich 14/1

Adószám: 61811328-2-29

Vállalkozói igazolvány szám: ES-284644

Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Püspökladány önkormányzat

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus elérhetőség: Tappancst@citromail.hu

Telefonos elérhetőség:  36-20-461-7147

A megrendelés elküldésével és annak visszaigazolásával szerződés jön létre Szabó Zsolt EV mint Eladó, és a megrendelő mint Vevő között.

Az Eladó köteles a Vevő által megrendelt termékeket a Megrendelőlapon megjelölt szállítási címre eljuttatni a megadott szállítási határidőn belül.
A Vevő köteles az általa megjelölt címre kiszállított termékeket átvenni és a vételárat, ill. szállítási díjat a megadott fizetési mód szerint kifizetni.

Webáruházunkban minden termék ára tartalmazza a 27%-os általános forgalmi adót, nem tartalmazza viszont a szállítási költséget! A webáruházban megjelenített termék képek illusztráció jellegűek, helyenként kis mértékben eltérhetnek a valóságtól.

Garancia: Termékeinkre gyártótól függően 6 ill.12 hónap garanciát vállalunk. A garancia kizárólag a termékkel együtt kapott számlával érvényesíthető!

Elállás joga: Rendelése elküldése után 24 órán belül visszaigazolást kap arról, hogy rendelése feldolgozásra került. Szintén 24 óra áll rendelkezésére ahhoz, hogy rendelését lemondja, vagy módosítsa.

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával, melynek értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától, tehát Ön a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk a megrendelt terméket.  Ebben az esetben Eladó köteles a felmerült költségekkel csökkentett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és a bontatlan, eredeti csomagolásban lévő áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni. Bontott, használt, sérült vagy sérült csomagolású termék visszavásárlására az Eladó nem kötelezhető. Amennyiben az árucikk sérült, vagy használt állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerült költségeket minden esetben a Vevő viseli. Elállási szándékát jelezheti felénk e-mailen, vagy telefonon.

Adatvédelem:
Szabó Zsolt EV. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azokat tovább.
Adatainak kezelésekor LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megefelelően járunk el.